Jag gör främst radio, de senaste åren för bland andra P3 Dokumentär, Tendens, P1 Dokumentär Kaliber, Ekot, Skolministeriet, P1-morgon, Medierna, Människor och tro, Bildningsbyrån de olika vetenskaps- och kulturredaktionerna (Klingan i P2, Naturmorgon, Klotet, med flera), svenskpråkiga Yle och olika podcasts (exempelvis för Re:public och Sveriges Ingenjörer).

Då jag ibland skriver har det varit för bland andra Göteborg-Posten, Filter, Fokus, Journalisten och andra dagstidningar och tidskrifter.

Under 2018 gjorde jag bland annat P3-dokumentären Vansinnesdådet i Bollnäs och skrev om dejting i Damskus för GP. Jag har de senaste åren gjort mycket om psykiatrin, droger och hur unga kan fara illa, googla själv om du vill se vad!

Vid sidan av det rent journalistiska så föreläser jag om radioproduktion och digitalt källskydd för för bland annat Journalistförbundet och Fojo.

Jag har det senaste året även lärt mig en hel del programmering, främst Python som jag använder till vardags i mitt journalistiska arbete.