Jag gör främst radio och TV, de senaste åren för bland andra P3 Dokumentär, SVT Dokumentär, P1 Dokumentär, Ekot, Skolministeriet, P1-morgon, Medierna, Människor och tro, Kaliber, Bildningsbyrån de olika vetenskaps- och kulturredaktionerna (Klingan i P2, Naturmorgon, Klotet, På Djupet, med flera), svenskpråkiga Yle och olika podcasts (exempelvis för Re:public och Sveriges Ingenjörer).

Då jag ibland skriver har det varit för bland andra Göteborg-Posten, Filter, Fokus, Journalisten och andra dagstidningar och tidskrifter.

Under 2020 gjorde jag två program om rättspsykiatrin, 2019 gjorde jag bland annat P3-dokumentären Våldtäktsdrogen Rohypnol och 2018 skrev om dejting i Damskus för GP. Google gärna för en lite mer uttömmande historik, framförallt finns där rätt mycket om droger, psykiatri och unga personer som på det ena eller andra sättet far illa.

Vid sidan av det rent journalistiska så föreläser jag om radioproduktion och digitalt källskydd för för bland annat Journalistförbundet och Fojo.

Jag har det senaste året även lärt mig en hel del programmering, främst Python som jag använder till vardags i mitt journalistiska arbete.